Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SÖNDERBRUTET OK


pur och idel glädje
nu kan festen börja
lättnaden och lyckan
ingen tid att sörja
det som tryckte ned mig
har eliminerats
drömmen som jag drömde
har realiserats

trots att det är vinter
blommar världen nu
möjligheter myllrar
lovad vare Du
Du bröt sönder oket
skuldrorna känns lätta
hotbilden som skrämt mig
är nu före detta


LARZ GUSTAFSSON  19/1 2017




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 400 gånger
Publicerad 2017-01-19 17:57



Bookmark and Share


  Palett
Fint beskriven känsla av lättnad
2017-01-19

    ej medlem längre
Härligt vad var det som va förfärligt?
2017-01-19

    ej medlem längre
Så skönt när det känns lättare!
2017-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP