Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi vattnar vår ros

 

 

Nakna

står vi

 

mellan

återfunna hjärtan

 

och vattnar

längtansrosen

med vårt

nu fullmogna vin

 

men vågar vi

försöka fånga

en bit av paradiset

 

ännu en gång till?

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 418 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-01-19 18:20



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Stilfullt, med mogenhetens vin...
2017-01-31

  Blått Norrsken VIP
Underbart! i en slags återfödelse
av det himmelska
i kärleken .
2017-01-24

    ej medlem längre
Så vackert. Går rätt in i själ och hjärta.
2017-01-23

    ej medlem längre
Fin text
2017-01-23

  ResenärGenomLivet VIP
Såå fint...man måste våga för att vinna...
2017-01-22

  Lars Hedlin
Helt underbart vackert :)
2017-01-22

  Ingrid Trolle
Varsamt och mycket
fint skaldat
2017-01-20

    Dan Myrbeck
Vacker o fin!
2017-01-20

  Alysse VIP
Kärleksvackert skrivet
med ord fyllda av skirhet
och vemod
Underbart!

2017-01-20

  aol
Underbart skaldat så fint du kan,
2017-01-19

    ej medlem längre
Njuter av dina vackra kärleksord.
2017-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP