Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från rehab.avd.

Han gör oss alla lite nervösa
Vi här på rehab.avd.
Han börjar tala,innan han är framme.
Han går med små trippande ivriga steg
Han gör gester utan sammanhang.
Han skapar oro.

Men runt städskrubben råder lugn..
När dess dörr står på glänt,
Kan man skymta en lång, mager orörlig varelse därinne
Med burrigt hår. En upp och nedvänd golvmopp, tror man.

Men i det burriga håret glimtar det tlll ibland,
När en rullator kör förbi,
Som fanns där ett iakttagande ,vakande öga.





Fri vers (Fri form) av Ulf Ekeram
Läst 376 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-01-19 18:28

Författaren Ulf Ekeram gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Oskar Styrbjörn VIP
ord om det nära,
uppriktig poesi,
SÅ vackert
2017-03-06

  Ingrid Trolle
Vilken härlig bild
från rehab.
Hoppas att du kryar
på för varje dag.
2017-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Ekeram
Ulf Ekeram