Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Älskar bruna ögon, oavsett vem som har dem.


Vackra bruna ögon

Vackra bruna ögon
Smälter i din brunn
Möter mig var morgon
Stund med guld i mun

Ljuvliga och snälla
Bedjande de blicka
Sällan på mig skälla
Kan dock väl få slicka

Ja, ja du ska få smaka
Men inte chokladkaka

"Sitt vackert"




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-19 20:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP