Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dold Romans.


Rena Rama Sanningen !


Ge mig livstecken, inatt! ---
Jag hör dig, då, i Eter.. - - -
Din röst förmedlar god kraft.
Du snackar om raketer.

Kallar på dig, - för du ger
mig båd´ värme å trygghet --
i allt det hemska som sker,
som driver fram min skygghet!

Vi ger varandra tecken,
som singlar mellan oss 2.
De radérar ut Skräcken,
då, den -ibland- hälsar på.

Talar om hur Kärlek känns,
en reaktion, intensiv !
Vi närmar oss Lyckans Gräns.
I mina Sinnen, förbliv !

Du säger att du vill ha
en kvinna å älska - mest !
Hon är, kanske, dock, ej jag, -
- som vid en annan är fäst...

Jag är mån om de tecken,
som verkar emellan oss. - - - -
Från min mun till mitt bäcken,
du tänder heliga bloss !

Jag vill dig icke mista, --
- en av mina tänkta män.
Du står högt på min Lista !
Rena Rama Sanningen !!







Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 301 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-01-19 21:47



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt och bra!
2017-01-22

  överlevaren VIP
Strålande skriftat!
2017-01-22

  H.C.B
bosse-bus, unge.... tack för att du ringde mig. Jötte bra text, jätte kram kram
2017-01-22

  Blomma-Stjärna VIP
Fantasi som når fram
- kryddad med rim,
lust och skälmska blickar!
2017-01-20

    ej medlem längre
Fin dikt om kärlekslängtan! Kanske går det fram som vågor genom etern och du får svar...
2017-01-20

  Marita Ohlquist VIP
Wow, inget mer att tillägga!
2017-01-20

    ej medlem längre
Kärlek och hetta i din fina text!
2017-01-20

  Salvation Pepper
Exploderande.
2017-01-20

  ULJO
Du är enastående. Fint
2017-01-20

  Goraxy 89 Orion VIP
Fint diktat med lämpligt rim å romantik i sinnet :)
2017-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf