Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långskott inför valet 2018

"Det ska börjas i tid, det som brokigt ska bli!"

Redan har man börjat skjuta långskott med valkanonen

Det är lika bra att man skjuter in sig i folkopinionen inför valet 2018, resonerar man

Det stundar oroliga tider inom såväl svensk inrikespolitik; som internationellt

Nu gäller det att hålla i hatten

 




Övriga genrer (Satir) av Valter Örn VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-01-19 22:16



Bookmark and Share


    Lars J
Vi lever i en omtumlande värld och det enda vi vet med säkerhet är att vi inget vet, bra diktat!
2017-01-20

  Magica VIP
Ja de är inte kloka, trött på politiken.
2017-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP