Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Idag sålde moderaterna ut sig till Sd. I morgon installeras Trump som president.


Black friday

Allt som händer måste hända
Även det mörkaste svarta
Kolet det måste fulländas
Idag är en dag utav smärta

De bruna tar allt mer makt
De blå har sålt sin förstfödslorätt
De bruna bestämmer vår takt
Vad är det som har skett?

På fredag har världen en president
Vi alla fruktar för freden
Nej detta är ej något himmelssänt
Vi alla våndas för vreden

Kolet det pressas till diamant
Järnet det glödgas till stål
Lögn och förföljelse det blir sant
Människor får mer än de tål

Miljön har ej värde
Säkerhet har ett pris
Man föraktar de lärde
Man får ej vara vis

I morgon är det black friday










Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-01-19 22:42



Bookmark and Share


  K.S. Sollenhag VIP
En riktig black friday, värd namnet.
2017-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP