Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livsvärden


aforism20jan17

Det som verkligen är värt att leva för är också värt att dö för.




Övriga genrer (Aforism) av Algotezza VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-20 07:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP