Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Runorna rör sig

runorna rör sig som ormar
biter i gräset

letar sig upp på stenen
som liemannen reste

när han fortfarande var ett barn




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 415 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-01-20 09:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En mycket välskriven text som spänner över tid, från bibeln och spelet om envar till en hembygd som många av oss känner igen.

Det som är extra stiligt är textens rörelse.
2017-01-23

    ej medlem längre
riktigt snyggt
2017-01-20

  Salvation Pepper
När liemannen var ett barn.
Lysande!
2017-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson