Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med varierande framgång







Är som en fågel i ett näste
ruvar idéernas ägg


många kläcks och flyger iväg

en del har starka vingar
når oanade höjder

andra har svagare
kommer inte så högt


några fastnar i skalen
kommer ingenstans











Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 431 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2017-01-20 11:30



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Bra förmedlat med kloka ord.
2017-01-24

  Goraxy 89 Orion VIP
Ja - så är det ! Inte alla vackra tankar når de svindlande höjderna. Så sant du skriver !
2017-01-23

  ResenärGenomLivet VIP
Intressant och bra sätt att se på detta...
2017-01-22

  Niliboy
Ja, dom högre höjderna är svårt att nå,
Man snubblar lätt!
2017-01-22

  Lars Hedlin
Jätte bra framfört
2017-01-22

  Janina Kaminska
Bra fångat!
2017-01-20

  Maria Sundelin VIP
Och vissa krossas av andras avundsjuka eller hat
Kramar
2017-01-20

  lila fjäderblomman VIP
tankefåglar!
2017-01-20

    Peter Söderqvist
:-) igenkänning i denna. Fint fångat.
2017-01-20

  Blomma-Stjärna VIP
ler och berörs -
idéer föds!
2017-01-20

    Dan Myrbeck
En smart idé är att göra en höna av en fjäder. Undrar vad den sedan kan kläcka?!
2017-01-20

    ej medlem längre
Ett ständigt flöde av ideér och tankar skapar djup och mening åt livet.
2017-01-20

    ej medlem längre
Men tillräckligt många kläcks så att boet aldrig är tomt!
2017-01-20

  Eva Helene VIP
Bildrikt och talande, som du brukar, bra!
2017-01-20

  M.Eta
Fantastisk liknelse om idéers framgång, man vill mer än man orkar ibland.
2017-01-20

  Marianne Räf
Perfekt Illustration av den
grymma Naturen........
2017-01-20

  Anya VIP
Bra bild hur det är med idéerna... en filosofisk analys.
2017-01-20

    ej medlem längre
de superbra idéerna flyktar oftast bara iväg, eller kommer inte ens ur skalet.
2017-01-20

  ULJO
Precis som med oss människor. Förutsättningarna skiftar. Bra och tänkvärt
2017-01-20

  överlevaren VIP
Klokord ....en fjäder i hatten, bra!
2017-01-20

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Jättebra! Man får många associationer ...fint förmedlat!
2017-01-20

  Rise Little One
Så är det för alla...mer eller mindre!
2017-01-20

  Öknens Ros VIP
Bra fångat, ger många associationer!
2017-01-20

    jaybird
Härlig beskrivning från en tankesmedja!
2017-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP