Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En människa är som en vacker dikt

Människor har kommit till i kärlek och åtrå

och som produkter av den fantasi och föreställningar

som funnits hos det par som skapat dem

På samma sätt är det med poesi

En dikt är också en produkt

av människors fantasi

och föreställningsvärld




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-01-20 12:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP