Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi måste lyssna till tystnad för att må bra.


Varför frukta tystnaden

Varför frukta tystnaden
Kan jag ej förstå
Kanske rösten inom dig
Är den du då nå

Njuter så av stillhet
Känner genast tillit
Känner täcket frasar
Ute världen rasar

Känner mina andetag
Känner  hjärtats eget slag
Andas genom näsan in
Sakta genom munnen ut

Går så ut med hunden
Fridfull är så stunden
Hunden nosar överallt
Solen skiner inte kallt







Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-01-20 12:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP