Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BUSSRADION

bussradion spelar springsteen

vårväder ute i dag

jag borde promenera

likafullt sitter jag

allting trump-etar donald

tjatet är tråkigt och trist

långrandigheten nöter

ge mig en fröjdefull frist

 

 

LARZ GUSTAFSSON  20/1 2017




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 254 gånger
Publicerad 2017-01-20 13:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det finns trevligare saker än politik...
2017-01-20

    ej medlem längre
Ja det lär vi få höra ofta
2017-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP