Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det handlar om den man som en gång för årtionden sedan kände sig stor och betydelsefull.


Så här?

Ja, där sitter han och tänker i sin ensamhet.

Plötsligt lyfts sanningen fram i ett uttryck så vackert
på en duk och med färg, formar han orden i konsten:

"Skit händer, lyckligt slut"

(Ta om den, fast på engelska)

-Va, ska jag börja om igen...?

Måste det vara så krångligt, se på han som
skapar, han känner friheten och tänker på
att där en gång för årtionden sedan
kände han sig stor och betydelsefull.

(Oh, nej!)

Det kommer inte finnas mycket kvar
när natten förvandlas till dag och en
värdig stund; tystnaden däri allt skulle
sluta lyckligt, bara för oss som sover
"shit happens, happy ending"
ännu en själ som format, framtiden...


(Nästa text är den första texten och den här är den sista)




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 358 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-01-20 18:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP