Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamheten


Ensamheten

är ett andetag utan luft

en klocka som har tappat visaren

en folktom stad

en döv musik

en förlorad båt utan horisont

en kall sol

en fågel utan sång

en kyss som saknar mjuka, lena läppar

en krakelerad spegel

en kropp

med tyst hjärta som gråter av rädsla




Fri vers av Minona
Läst 227 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-01-20 20:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
metaforrikt alster, skönt hopsytt! tack.
2017-01-21

  Janina Kaminska
Du skapar bilder med dina ord!
2017-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Minona
Minona