Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pastor Jansson

Pastor Jansson bodde en gång i Sverige

och i vår föreställningsvärld

Men han fann stugan för trång här

så han emigrerade till USA




Övriga genrer (Satir) av Valter Örn VIP
Läst 947 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-01-20 23:25



Bookmark and Share


  ULJO
"Rösta på pastor Jansson han har inga bestämda åsikter om någonting". Så sa Hasse Alfredsson en gång i en monolog, men det är kanske inte samma pastor som avses, här?
2017-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP