Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SEK10:00

Vi hade pratat en stund
efter att jag hjälpt henne upp på cykeln igen
Hon såg på mig med ett finurligt leende, och sa
"Känner du inte igen mina tiokronor på färgen?"

Jag visste jag mött henne förut

Jag minns bara inte var




Fri vers (Modernistisk dikt) av Arvast
Läst 293 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-01-21 01:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arvast
Arvast