Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Successionsordning i USA

Hur kan det komma sig

att otaliga ledande politikerfamiljer

kommer tillbaka i ledande poster

i USAs regering?

Finns det en undermedveten längtan

efter gamla tiders kungliga succesionsordning?

Eller kan det vara ett grundläggande fel

i nationens demokratiska styrelseskick?




Övriga genrer (Kåseri) av Valter Örn VIP
Läst 469 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-01-21 06:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är inte många som vet det men USA är uttryckligen INTE en demokrati. Man skapade ett system med elektorer just för att stänga ute medborgarna. Allt detta står tydligt och klart i USAs konstitution med tillägg.
2017-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP