Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eget foto


En dag i taget

 

 

Isande vindar 
och kylslagen mark.
Värmen i hjärtat
gör mig dock stark.

När vintern visar
sin bästa sida
då glider det lätt
under varje skida.

Solen lyser
på gnistrande snö.
Om luften blir varmare
då blir det tö.

Sen kommer våren
med blommor och blad
och fåglarnas kvitter
som gör mig så glad.

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av ResenärGenomLivet VIP
Läst 994 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2017-01-21 11:47



Bookmark and Share


  Angela Bohlin VIP
En vacker tid vi går till mötes...blev glad att läsa dina rader
2017-02-05

  S.A.I. Steve Lando
härlig aura häri
2017-02-03

  Lars Hedlin
Mycket bra Gillas
2017-01-29

  aol
Underbart ljusvackert skaldat tycker om,
2017-01-25

  aol
Din fina dikt gjorde mej glad.
2017-01-25

  StinaJ VIP
Vinterns vita vidder ger oss andrum och får oss att längtan efter vårens anomst.
Fint diktat från poetens penna.
2017-01-25

    Dan Myrbeck
Fint o förväntansfullt
skaldat!
2017-01-25

    ej medlem längre
Fint rim! Fåglarnas kvitter är ljuvligt att höra.
2017-01-23

  Ljusletaren
Härliga ljusa ord till en fin bild/kram
2017-01-23

  Bo Himmelsbåge
En ljus o lättsam dikt i vintermiljö...
med hopp om vår i solglittrande snö...
I skidspåret glider vi lätt som en vind
när hälsans rosor blossar vår kind...!

Varmt tack för en ljus o hoppfull dikt!
2017-01-22

  Anya VIP
JAA våren!!! Jippie! Men precis som i texten så njuter jag av vintern också. Allt har sin tid.
2017-01-22

  Eva Helene VIP
Så fint, och tänk nu har vi våren framför oss!
2017-01-22

  Chawa VIP
Livfullt och glädjande... känner ljus framtidstro...!
2017-01-22

  Lars Hedlin
Gillar denna :)
2017-01-22

  Marita Ohlquist VIP
Naturlyrik på hög nivå!
Stämningsfulla bilder om årstiderna.
2017-01-22

  Olof Lagerhorn VIP
Vallan i denna ljuva dikt för oss mjukt och smidigt från vinter till vår.
2017-01-21

    ej medlem längre
Härligt efter vinter kommer vår
och sommar
då allt blommar!!!
2017-01-21

  ULJO
Underbart skrivet
2017-01-21

    bittemi VIP
Härligt flyt i denna fina dikt!
2017-01-21

    ej medlem längre
Fint diktat! Vintern kan vara vacker men man blir allt glad när det går mot vår...
2017-01-21

  överlevaren VIP
Fint fångar du årstiderna i känslomässiga metaforer....bra!
2017-01-21

  Niliboy
Ja, jag var ute å motionera i vintern å jag fick vände för den kalla vinden nöp mig i kinderna, så tö är välkommet å våren! Jättefin dikt om vår längtan bort från vintern!
2017-01-21

    ej medlem längre
Var dag har sin skönhet.
2017-01-21

  Marianne Räf
Ja, vad vore våren utan vintern
och tvärtom ? Fint rimmat !

2017-01-21

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Vacker och hoppfull dikt! Härlig rim och underbara bild!
2017-01-21
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP