Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dödens dal

Jag var bedövad och avstängd
till dödens dal
blev jag förvisad och inträngd.
Hjälplös och bortglömd
grep jag efter halmstrån
förnedrad och utdömd
försökte jag finna vägen där ifrån.




Bunden vers av comeon
Läst 250 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-01-21 11:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
det folk som vandrar i mörker, står det numera.
2017-01-21
  > Nästa text
< Föregående

comeon
comeon