Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som Judas' taktkänsla för kyssar

Du söker större bekräftelse än kärlek
I allt jag förstärker hos dig
Du får solen att bleka ditt förflutna
Och tycker den bara skiner på dig

Vem drar sig inte för att såras
Fast jag står ut med all smärta
Respekt för djupa vatten
Får mig inte att skyggas regnet

I sättet hon kramas
Avgörs vem hon älskade mest
Obemärkt nere på mattan
Blir jag bättre på att vara ett spöke

Vi drömmer och griper efter mer
Vi bedrar och förnärmar varandra
I jakten på beundran
Hittar vi alltid ut genom bakdörren

Vi gör det mesta av passion
Som kvävs av alltför ivriga chansningar
Kvar står jag övergiven som
Syndens väktare av ditt farliga hjärta

Det var en så njutbar magi
När vi sjöng tillsammans vid festens slut
Det går inte kyssa dig när du tappat hakan
Vi måste sluta föredra att vara ensamma




Fri vers av Arvast
Läst 276 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-21 11:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arvast
Arvast