Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till livet!

När Du går
i gröna lunden
utan tanke eller mål
bara finns
just då
i stunden
kan det hända
att Dig når
en sång från världar
bortom denna
en aning
i Ditt hjärtas vrå
Du vill ropa högt
av glädje
och till livet säga
SKÅL!




Fri vers av Ingrid Nilsson
Läst 594 gånger
Publicerad 2006-05-18 12:37



Bookmark and Share


  PetraSally
absolut - borde tonsättas och framsjungas av Bellman själv!!!
2006-05-20

  Bodil Sandberg
Skål!!!!!Och tack för en underbar dikt!!!!
2006-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Ingrid Nilsson
Ingrid Nilsson