Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två händer

Ett par seniga händer har år på nacken.

När de talar med varandra säger de att
den ena människan har livet framför sig,
den andra har nästan lämnat in.

Kroppsminnena sitter i.












Övriga genrer av frun
Läst 296 gånger
Publicerad 2017-01-21 15:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

frun