Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I dag firar vi vår 27:e bröllopsdag. Put that in your pipe and smoke it!


JAG ÄR GLAD ATT MIN HUSTRU OCH JAG INTE ÄR PARALLELLER


you're so up to date
and i'm so obsolete
well, i know that parallells
never meet
some people have houses
some live in the street
and i know that parallells
never meet
they never meet

some people are bitter
some people are sweet
and i know that parallells
never meet
some people like punk rock
some like swing & sweet
but i know that parallells
never meet
they never meet

****

vi vet att det är en sak
som hela tiden gäller:
det blir inget möte
mellan två paralleller
exempelvis jag och
en viss uri geller
det blir inget möte
mellan två paralleller
en späd liten flicka
blev krossad av weller
och ändå så möttes
de två aldrig heller
det är ett mysterium
som spöar rondeller
det blir inga möten
mellan två paralleller


LARZ GUSTAFSSON 170121




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 334 gånger
Publicerad 2017-01-21 17:23



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Ett försenat grattis på er bröllopsdag. Hälsa A från mig.
2017-01-27

    ej medlem längre
Grattis Larz fint kort!
2017-01-25

  lena köster
Smart!
2017-01-23

    ej medlem längre
Om två personer är ämnade för varandra så blir det bra.
Grattis till den 27:e bröllopsdagen!

Fin bild!
2017-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP