Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trrr.....

 

Trumpifiering

Trumpen herr Trump trumpetar

Tramp i klaveren

 

Trumpinne i landets hjul

Knappast övertrumfande

 

 

© Kjell Åhsberg




Bunden vers (Tanka) av Kjell Åhsberg
Läst 378 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-01-21 17:49



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Bra ordat om denna president!
/kram
2017-01-23

  Chawa VIP
Egentligen har jag inget varken positivt eller negativt att uttala mig om gällande politiken, men din tanka vill jag applådera för dess form och finurliga uppbyggnad!
2017-01-22

  Ann V Åhsberg VIP
Stort tack för en väl överensstämmande text på Trump, samt fina allitterationer!
2017-01-21

  ULJO
Ett skämt
2017-01-21

  Larz Gustafsson VIP
Man hatar Trump och Putin för att de inte passar in i den nya världsordningen.
Men jag håller med Senta om USA.
Är dock glad att inte Clinton vann.
2017-01-21

    ej medlem längre
Det har väl aldrig varit några föredömen därborta.
De började med att mörda ursprungsbefolkningen och tog deras land. Sedan har mördandet fortsatt med krig efter krig och miljontals människor fått offra livet. Världshärskarna som aldrig får nog med rikedomar...
2017-01-21

  Bo Himmelsbåge
Brrr...
Brusten gäll ton från det stora landet over there
ifrån en falsk trumpen Trumpet
jag inte håller kär...
Hur ska han passa in i Världssamfundets
gemensamma orkester...
Med sin svarta ideologi...
o sina pompösa yviga gester...?!

Mycket träffsäker... satirisk och välskriven tanka...!
Tack!




2017-01-21

  Larz Gustafsson VIP
MEN... Taiwan tillhör Kina, precis som Tibet.
2017-01-21

  Larz Gustafsson VIP
Han är motståndare till aborter och för Israel. Det ser jag som positivt.
Jag är glad att häxan HELL-ary inte vann.
2017-01-21

    Jag är fan större än Sartre VIP
Trump pratar på och det är ett problem, eftersom världsfreden innehåller mängder av märkliga kompromisser. Inte konstigt många är livrädda.
2017-01-21

  Larz Gustafsson VIP
Obama var en krigshetsare och bedragare.
2017-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Kjell Åhsberg
Kjell Åhsberg