Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En nära vän eller släkting


Farväl

Så har du nu lämnat jordelivet
men ditt hjärta det stannar kvar
man ska inte ta allt för givet
vårt liv  det ger och vårt liv det tar

Kommer sakna hela din person
och ditt leende som lyste upp
ibland så saknas rim och reson
när livet oförväntat gör en kupp

Nu får du le lite lätt från ovan
och hålla koll på vad som här sker
jag vet ju att du har den gåvan
och att du lite av dig till oss återger

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Christin Lederman VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-01-21 18:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP