Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känslan av att ha hittat rätt.


Mer än Dejt 1

Jag älskar djupet av ditt hjärta.
Där jag kan simma både, i vått, och i torrt.
I djupet av ditt hjärta, visar du var du står , i vår kärlek, som är oslagbar.
Ja, så känns det.

Från djupet av ditt hjärta.
Våra händer, som famnar varandras, och de är alldeles perfekta, tillsammans.
Våra pussar som söker sig till varandra.
Ingen av oss, vill gå vilse i denna otrygga värld.
Vi finner vägen tillsammans.
I djupet av vårt hjärta.




Bunden vers av Mim
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-01-21 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim