Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Statusjakt

Varför dela
min bild
på nätet
Den bild
jag nyss tog

Bara jag har
den känslan
där, just då
å den tanken
på den platsen

Det är bilden
och intrycket
DU inte ser,
känner eller
vet finns där

© Björn Blomqvist 2017




Fri vers av Björn Blomqvist
Läst 313 gånger
Publicerad 2017-01-21 20:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Blomqvist
Björn Blomqvist