Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Motståndet mot essensen av jaget

Du hade en försmak för blod,
gömd djupt i ditt inre.
Försökte förtränga din önskan,
men ack du jagade mig med
kniv och vapen genom skogens natt,
upplyst av månen och snön.
Din sanna natur, du sade inte var sann.
Ty, du var som alla de andra av ditt slag,
hämndlystna, mörka och
döljer allt bakom ett leende
och ömma händer.




Fri vers (Fri form) av Midnight
Läst 331 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-01-21 21:12



Bookmark and Share


  Lovisa Lindbom
Dikten har en fin helhet. Slutet talar. Jagets sanna natur kan vara skrämmande.
2017-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Midnight
Midnight