Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi styrs av tid. Låt oss styra tiden!


Oändlig är tiden

Oändlig är tiden
Måste gå upp
Tidsfördriven
Hatar dig tupp

Oändlig är tiden
Hinner ej med
Tiden är förvriden
Stressen gör en räd

Oändlig är tiden
Måste trappa ner
Tiden är förliden
Döden mot dig ler




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-01-21 21:30



Bookmark and Share


  K.S. Sollenhag VIP
www.koket.se/tupp-i-vin

2017-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP