Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gamla tankar dyker upp när man rumsterar bland gamla papper


Den stora syntesen i dikten





innan den kommer

måste mycket vatten rinna under broarna,

ifrån molnen och bergen



när den kommer är mycket genomlevt,

upplevt, bearbetat



så långt det är dit,



så här långt

var det

 

 

 

 

 

hit





29.11.1992



 

 




Övriga genrer av Minkki VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2017-01-21 22:46



Bookmark and Share


  Nitram P
Fyndigt skrivet!
2017-01-25

  TrollTörnTrappan VIP
Uppenbarligen en bra bit!?!

......många svårsorterade rader

innan de små enkla.

2017-01-23

  i af apa
snyggt!
2017-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP