Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Qråk Släng

Säg det står väl inte riktigt till, Herr imbecill
När nu människan ligger död
och kraxar i nöd
Att man inte kan ringa efter nåden
för att en kråka har hängt sig på tråden
Nej, ack och ve det är en skandal
om än så fruktansvärt banal!




Bunden vers av Canton
Läst 314 gånger
Publicerad 2017-01-21 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Canton
Canton