Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns bevis på att du klarar dig utan mig

 

Jag fick en skymt av en du 

mitt i den stränga vintern 

stod du där så snällt 

utan mening 




Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-01-22 00:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP