Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du fick dina namn men du bär ett annat

Du är en bror till mina barn 

och du är en son 

Du är en likhet i dina rörelser 

med din far

och du är en son 

Du fyller år för att du finns

och dina lockar är kända

av min hand och min blick

Ibland gråter någon så det syns

ofta talas det högt 

om den som är du 

Du är en del av oss 

men du har vänt dig

Vi ser dig inte nu

Vi når inte 

och vi är i saknad 

Alltid

 

 




Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-02-28 00:50



Bookmark and Share


  McLashlan
Plågsamt vackert skildrat i all sin melankoli. Den förlorade sonen, som är en bror som är en bit av självet nu och för alltid; i saknad. mycket fint och hjärtligt. tack!
2017-03-05

    ej medlem längre
känner med både diktarjaget o diktarduet.
2017-03-02

  thyra
Berörande ord! Fint!
2017-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP