Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattskröna...bagatell 385

 

 

 

Havets hemlighet

delfinerna långväga

besökare från

en oupptäckt planet är

bekymrade över vårt

 

klimat behöver

för sin överlevnad friskt

vatten och ren luft

överväger lämna vår

jord och återvända hem

 

bidar sin tid i

väntan på att vingarna

ska växa till sig

fnyser åt Darwin och hans

evolutionsteori

 

klokare än vi

ser att tiden är förbi

och hoppet ute

ser du delfiner i det

blå kan du vara säker

 

på att det inte

är en synvilla bara

däggdjur från havet

intelligenta nog att

ta sig hem från vår planet




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-22 00:31



Bookmark and Share


  Maria Marängsviss VIP
Fin
2017-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP