Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klockslag 3

på klockslaget tre
nätter mot lördagar och söndagar
händer det att jag tänker
på hud
händer
fingrar
andetag
som är dig
mot kroppar
som inte är mig

den värsta
av oönskade
tankar




Fri vers av BlackNelly
Läst 287 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-01-22 03:46



Bookmark and Share


  Gin83
Denna känns att läsa
Man återupplever minnen
Fruktansvärt jobbiga tankar
Bra
2017-01-28

    Atte Nordin
Ofrivilligt självplågeri... omöjligt att värna sig mot.
2017-01-23
  > Nästa text
< Föregående

BlackNelly
BlackNelly