Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diktens tillblivelse

En dikt kommer ofta till

i gränsen mellan sömn och vakenhet

Alltså på samma sätt som en hallucination

Och detta utan att den frambringas med droger

Det är bara en naturlig njutning att hänge sig åt




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-22 06:55



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
vår finurliga hjärna lever sitt eget liv ibland.
2017-01-22

    Lars J
Håller med fullständigt! och de allra bästa dikterna jag skrivit är strax efter att jag vaknat på morgonen och så "händer" de lite av sig själva utan att jag tänker så mycket. antagligen rimmar mina tankar i huvudet därav av att jag skriver på rim ;-)
2017-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP