Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnatro

Ett litet barn har en oförfalskad syn på världen

Världen ligger öppen och ljus för barnet

Barnet är inte tyngd av de fördomar

som vi äldre kan ha förvärvat

och heller inte tyngd

av falska förhoppningar




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-01-22 06:59



Bookmark and Share


  Feminaz
Tycker om dina själfulla klokskaper!
2017-01-22

  Marita Ohlquist VIP
I barnens finns 100 språk, i vuxenvärden förlorats 99!
2017-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP