Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En belägenhet


Sjukdom

Varför är det läge som verkligen känns, så främmande?
Varför är de känslor som uppstår ur inget, så egendomliga?
Varför är jag fången, i detta känslomässiga läge?

I egenskap av den jag är, i egenskap av ett jag
Konstruerat, Fabricerat och Etablerat! Ett Jag!
Samling egenskaper som jag egentligen skyr.

Bryr mig inte längre om något mer, bortom
För jag är inte bara insluten, utan också
Omsluten av förtryck som manifesteras
Om och om igen...




Fri vers (Fri form) av Joni Stam
Läst 226 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-01-22 10:17



Bookmark and Share


    frun
Heter det förtrycket dålig kompetens och mindervärdeskomplex?
2017-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Joni Stam
Joni Stam