Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett som kallas vi…

Du får mig att leva
Du får mig att njuta
Du får mig att drömma
Vill inte glömma
Vill komma ihåg
Vill minnas din syn
din inre kärna som speglas i irisens stjärna
Vill känna din kropp
dina anletsdrag
det som får mitt hjärta att känna sig svagt
Vill uppleva din andning
att åter få dofta
få andas och känna sig fri
Känna sig fri för nu och här är det vi




Fri vers av Ting69
Läst 274 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-01-22 11:37



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
En saknad ..att känna vi!

Stämningarna skiftar lyrisk vemod!?
2017-02-02

  M:tin
Fint!!!!!!!
2017-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Ting69