Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olustig bagatell 386

 

 

Silverfisken till

skillnad mot guldfisken gör

skillnad för katten




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-01-22 11:59



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
Flera bottnar i den här. :)
2017-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP