Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
21.7 2016 Aftonbladet


astma och skidåkning




Hur mycket astma finns det i Norge ?
Eller är det bara skidåkarna som har det ?

Marit Björgen:

"– Själv har jag medicinska tester som visar att jag är kvalificerad att använda Symbicort. Jag har godkännande från Fis och all forskning visar att den här astmamedicinen inte är prestationshöjande om du är astmasjuk.
Men samtidigt intygar hon att de båda stjärnorna varit chanslösa utan medicinen.
– I likhet med Martin hade jag inte heller varit bäst i världen om jag inte använt astmamedicin"

Så Marit, är medicinen prestationshöjande eller inte ?
Du säger ju att både du och Martin varit chanslösa utan den.
Det rimmar illa.
Är det du som är konstig eller Fis ?
Hur kan detta få fortgå ?




Övriga genrer av Gunnar Hilén VIP
Läst 173 gånger
Publicerad 2017-01-22 12:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP