Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN ANALYTISKE SKRIBENTEN SOM GÅR SÄNGKAMMARVÄGEN

Den som har den analytiskt  psykologiska  intuitionen
kunna skriva som andra  tänker, ocensurerat och tera-
peutiskt föreviga det offentligt, blir  förmodat  inte all-
tid  uppskattat av alla, och  det  är nog inte  meningen
heller,för de som inte har något att dölja har ingen an-
ledning bli upprörda.

Författare kan vara gentlemannatjuvar som gärna går
sängkammarvägen och även mördar  med  ett  leende,
så man bör kanske inte läsa allt, där risken anses över-
hängande  att  bli  rannsakad och uthängd, för  det du
inte vet  om  dig  själv  kanske  du  mår bäst av att inte
veta.
-




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-22 13:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP