Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text om känslan att inte nå fram. Att vara avstängd


Jag var inte där

En tanke frusen i tid
Kall som den mörkaste is

Jag fanns men var inte där
Min bubbla min fyrkant så liten att jaget knappt fanns

Jag hörde
Jag såg
Jag upplevde
Men jag var inte där

Inget kändes
Inget tog
Det var som att inte finnas fast jag ändå gjorde det

Jag ville reagera jag ville känna jag ville prata

Men jag var inte där




Fri vers (Fri form) av Hogstedt
Läst 344 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-01-22 14:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hogstedt
Hogstedt