Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att trö för sig

I Jämtland finns ett uttryck

som heter "trö för sig"

Det uttrycker att man sysselsätter sig,

liksom tröstar sig med något,

så att inte dagen blir tråkig

Mitt sätt att trö för mig

är att skriva texter

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-22 15:33



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
ett trevligt sätt att "trö för sig" :)
2017-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP