Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grindvakter

Överallt finns det grindvakter

som vill mota bort nya som kommer

Nu tänker jag inte på invandringen

utan varhelst en människa uppträder

på den publika arenan

så finns det alltid andra

som av olika anledningar

älskar att mota och kritisera

ofta utan grund

De här grindvakterna finns

på de flesta arbetsplatser

och de finns även här

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-22 15:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP