Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Frosseri o girighet lönar sig inte mer än som en av dödssynderna.


DE FULASTE MÄNNISKORNA

De var de  mest  avskyvärt  fulaste  mäniskorna
på  jorden, i  världen  i landet  där  de  knullade
utan  kärlek, ty  det  syntes på dom att de alltid
endast  följde  de  heliga könets outtömliga lust
och de omättliga magarnas hunger,så hur myck-
et de än åt och knullade blev  de  aldrig tillfreds-
ställda, det  var likadant som  med  deras penga-
beroende och alkoholkonsumtion.

Men det fanns  en  tid när  de trodde  på  kärlek
och de  högre  värdenas  lyckorus  och  det  var i
deras  barndom innan den  narcissistiskt  egoist-
iska överlevnadsinstikten tog över,som pengars
värde förekom allt annat,där det ironiska var att
ju rikare de blev  desto  fattigare  föreföll  de  att
bli.
-




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 421 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-01-22 16:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP