Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trumpad stig

Av gudsdyrkan
och tro
på en himmelsk far
med sitt bo
i kyrkan
finns snart
bara behovet
av dyrkan
kvar
och tron
på människan
den inre styrkan
risken finns
att vilken lintott
som helst
på sig själv
blir frälst
och lite till mans
och lite till kvinns
blir ett helt folk
på trumpad stig
som gör sig
till tolk
för den
som gör anspråk
på sanningen
och makten
med sitt enda
valspråk
tro på MIG




Bunden vers (Rim) av Petter Wingren
Läst 297 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-22 17:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren