Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mathilda

Du visar återigen att du är min ciceron
Vi mörklägger ingenting

Du är här

Idag, imorgon

Det finns inga belägg för

någonting annat

Jag finner mina motsatser med den världsliga åskådningen lättare

Mitt huvud undersöks

Jag blir en isländsk fars - understruken av fysisk mani och kroppslig intensitet

Vintern kom
och vi låg bredvid varann lika vildsint som den domnande hettan vi skulle uppleva tillsammans för alltid




Prosa av Bjarki
Läst 280 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-22 19:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bjarki