Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långsamma tankar...bagatell 389

 

 

Bäst före datum

har gått ut ättestupan

eller Västerbron

promenerar på isen

funderar ålderspension

 

inget att tänka

på ett skrovmål om dagen

inte mödan värd

engagera sig för dem

som har det sämst i vår värld

 

läsa fler böcker

för det höga nöjets skull

blir aldrig fullärd

fängelset utdömt hotell

restaurang och vandrarhem

 

Wennerström är död

giljotinen flyttad och

nedmonterad där

sprack det scenariot

kanske dör på vägen hem

 

måste få till mer

tid med barnbarnen kanske

bör överväga

att ta ut lite av den

magra ålderspensionen

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 134 gånger
Publicerad 2017-01-22 20:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP